Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Συναυλία Μελοποιημένης Αρχαίας Λυρικής Ποίησης


ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ 
  «ΕΥΔΟΥΣΙΝ»
του Παντελή Παυλίδη

Το Σαββάτο  18 Φεβρουαρίου 2012 στο «Κελάρι» του Athenaeum ο μουσικοσυνθέτης Παντελής Παυλίδης και οι συνεργάτες του θα παρουσιάσουν το τελευταίο έργο του «Εύδουσιν» (Γαλήνη) που περιέχει μελοποιημένη αρχαία λυρική ποίηση Σαπφούς, Αλκαίου, Αλκμάνου,  Αριστοτέλη και άλλων αγνώστων ποιητών της αρχαιότητας.
Θα εκτελέσουν οι μουσικοί: 
 Τηλέμαχος Μούσας: Κιθάρα
 Αναστασία Έδεν: Αρχαία Λύρα, Άρπα, Τραγούδι
Γιάννης Μαλαμίδης: Τσέλο
Παντελής Παυλίδης: Αρχαία Λύρα-Πόντου-Αιγαίου, Τραγούδι

Η συναυλία εντάσσεται σε ένα κύκλο παρουσιάσεων του μουσικού έργου «Εύδουσιν» σε
πολλές πόλεις της Ελλάδος.

Στόχος της μουσικής ομάδας είναι να διαδώσει στο ευρύ κοινό Ελλάδας και Εξωτερικού, με τον ήχο της αρχαίας Λύρας και άλλων μουσικών οργάνων, τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνικού Λόγου, επιλεγμένα αποσπάσματα από διάφορα γνωστά έργα αρχαίας λυρικής ποίησης, της Βυζαντινής ψαλτικής τέχνης και της δημοτικής παράδοσης, που έφθασαν μέχρι τις μέρες μας μέσα από μύθους και τελετές για να συγκινήσουν την ψυχή μας.

Το πρόγραμμα διαρκεί 1 ώρα 40΄
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 22.30
ΕΙΣΟΔΟΣ:  12 €  (με ποτήρι κρασί ή μπύρα ή ρακί)

ATHENAEUM «Κελάρι» Αδριανού 3 Θησείο, Αθήνα (σταθμός ΗΣΑΠ «Θησείο»)
Τηλ.: 210 32 11 987  &  6945 160 3852 σχόλια: