Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Το πετσοκόψιμο και ένα εύλογο ερώτημα.

Επειδή, κάποιοι καλοί χριστιανοί μπορεί να προβάλουν ενστάσεις, ως προς το τι προστάζει ο Θεός τους, σχετικά με την περιτομή, ας διαβάσουμε το αντίστοιχο «θεόπνευστο» χωρίο της Παλαιάς Διαθήκης, όπου ο Ύψιστος καθιστά απολύτως σαφή, στον «προπάτορα» των χριστιανών Αβραάμ, τον βασικό όρο της διαθήκης του:

«Τούτη είναι η διαθήκη μου, την οποία θα φυλάξετε ανάμεσα σε μένα και σε σας, και το σπέρμα σου μετά από σένα: Κάθε αρσενικό σας θα περιτέμνεται. Και θα περιτέμνετε τη σάρκα της ακροβυστίας σας, και θα είναι για σημείο τής διαθήκης μου ανάμεσα σε μένα και σε σας· και ένα παιδί οκτώ ημερών θα περιτέμνεται μεταξύ σας, κάθε αρσενικό στις γενεές σας, εκείνος που γεννιέται στο σπίτι, και ο αγορασμένος με αργύρια από κάθε ξένον, που δεν είναι από το σπέρμα σου· εξάπαντος θα περιτέμνεται εκείνος που γεννιέται στο σπίτι σου, και ο αγορασμένος σε σένα με αργύρια· και θα είναι η διαθήκη μου επάνω στη σάρκα σας για αιώνια διαθήκη· και το απερίτμητο αρσενικό, στο οποίο δεν θα περιτέμνεται η σάρκα τής ακροβυστίας του, εκείνη η ψυχή θα εξολοθρευτεί μέσα από τον λαό της· παρέβηκε τη διαθήκη μου» (Γένεσις, 17: 10-14).

Ο Κύριος είναι σαφέστατος και δεν χωρά άλλη ερμηνεία.


Εμείς ρωτάμε τους χριστιανούς γιατί δεν πετσοκόβουν τα πουλιά των παιδιών, όπως επιδιώκουν οι "περιούσοιοι" και αφού αυτή είναι και η θεϊκή βούληση;




Όπως είναι γνωστό τα η ιουδαιοιατρική, τα ΙουδαοΜΜ«Ε» και οι διάφοροι «ιδικοί» προσπαθούν να πείσουν τους απανταχού γκοήμ, ότι στα νεογέννητα αγόρια τους πρέπει να γίνεται περιτομή για «λόγους υγιεινής» και «πρόληψης» .

Από πρώτη ματιά θα αναρωτιόταν κανείς γιατί οι εβραίοι να προσπαθούν να πείσουν τους γκοήμ να κάνουν περιτομές αφού αυτό αποτελεί μια από τις «παραδώσεις» τους.

Αλλά αυτό είναι μόνο φαινομενικό. Το 2006 στo μεγαλύτερο σε ισχύ κράτος των εβραίων, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στα 56% των νεογνών, όχι για θρησκευτικούς λόγους, έχουν πραγματοποιηθεί περιτομές. Στην Ευρώπη, πάλι για μη θρησκευτικούς λόγους, το 2007 περίπου το 20% των νεογνών έχουν περάσει αυτή την «ιατρική πρόληψη».

Τα στοιχεία είναι παρμένα από το όργανο της Ιουδαϊκής προπαγάνδας έναντι των γκοήμ, την Wikipedia.

Όλη η πιο πάνω σελίδα με "ιατρικά" αφιερώματα είναι για να πείσουν τους γκοήμ για τα «καλά» της περιτομής σε σχέση με διάφορες ασθένειες. Αυτή είναι η επίσημη στατιστική. Στην πραγματικότητα τα ποσοστά αυτά είναι πολύ μεγαλύτερα. Σε όλο τον κόσμο οι πετσοκομμένοι για μη θρησκευτικούς λόγους φτάνουν περίπου 665εκαομμίρια .
 

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε για την προσφορά δανείου!

    Θέλω να ευχαριστήσω κ. Alejandro Alena που με έκανε ευτυχισμένο ξανά. Θα σας προτείνω τον κ. Alejandro, για το γρήγορο και εύκολο δάνειο σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: alejandroalena1@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή