Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Ελλάδα, η επόμενη μέρα...


Η Ελλάδα από χθες έγινε και επισήμως αποικία (γιατί ανεπισήμως ήταν ήδη). Εισέρχεται πλέον σε μία μακρά περίοδο αγώνων ενάντια στον έλεγχο των κυβερνήσεών και των πόρων της, από τα παγκόσμια νεοφιλελεύθερα τραστ. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα έρθει σταδιακά αντιμέτωπο με την ανέχεια και την εξαθλίωση, χωρίς ιδιοκτησία γης και επιχειρήσεων. Η χώρα θα είναι υπό τον έλεγχο των ξένων και όλα τα κοινωνικά μέτρα θα επιβάλλονται από τους ξένους "ιδιοκτήτες". Είναι αυτοί που κρατούν την οικονομία της δεμένη σε σκληρό νόμισμα με ένα χρέος που της δημιούργησαν και συνεχίζουν να της δημιουργούν σε οριακό σημείο απειλητικής χρεοκοπίας. Το ΔΝΤ και η ΕΚΤ θα κατάσχουν όλα τα πλεονάζοντα εθνικά κέρδη, θα απαιτούν μέτρα λιτότητας και θα επιβάλλουν τα σχέδιά τους με πολιτικούς - υπαλλήλους τους. Υπαλλήλους των συμφερόντων των αγορών τους και των ηθικών τους κανόνων. Η εντεινόμενη λαθρομετανάστευση θα λατινο-αμερικανοποιήσει την κοινωνία, ενώ ο Μαρξισμός θα την γονατίσει ιδεολογικά και ηθικά. Θα δημιουργηθούν "ελεύθερες ζώνες" για τις ξένες επιχειρήσεις που θα επικρατεί φθηνή εργασία και εκμετάλλευση χωρίς κοινωνικό κράτος, χωρίς καμία κρατική κάλυψη. Στις "ελεύθερες ζώνες" το ελληνικό κράτος δεν θα έχει καμία δικαιοδοσία παρά μόνο οι επιχειρήσεις, με δική τους αστυνομία και δικό τους Διοικητή. Το Αιγαίο θα παραδοθεί στα μεγάλα ξένα τουριστικά τράστ για ανεξέλεγκτη εκμετάλλευση. Στα μεγάλα αστικά κέντρα η εγκληματικότητα και η αναρχία θα γίνουν νόμοι επιβίωσης για τις μάζες. Η αστυνομία θα μετατραπεί σταδιακά σε στρατό επιβολής του δικού τους νόμου. Η επιστροφή στην Φεουδαρχία θα είναι πια γεγονός. Η Ελλάδα θα είναι μία αποικία του Τρίτου Κόσμου με θάλασσα και ήλιο για τους ξένους τουρίστες, φτωχό πληθυσμό για φθηνή εκμετάλλευση και μεγάλα κέρδη από το υπέδαφος για τις "Global Corporations".

Σήμερα λοιπόν είναι ώρα αποφάσεων. Ή θα οργανωθούμε με σκοπό την εθνική αντίσταση στον Ιμπεριαλισμό, ή θα αποδεχτούμε την λατινο-αμερικανοποίηση της Ελλάδος. Πρέπει να προετοιμάσουμε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης με σκοπό την επιβίωση. Ελληνικές ελεύθερες ζώνες. Ένα κίνημα που θα προετοιμάσει την επόμενη μέρα. Πολιτικά αλλά και σε επίπεδο κοινωνικών δομών. Το σημερινό πολιτικό σκηνικό καταρρέει και διαλύεται παρασύροντας όλη την κοινωνία στην αταξία. Οι δυνάμεις κατακερματίζονται και συσπειρώνονται εφήμερα και άτακτα. Κανείς φαίνεται να μην εργάζεται μεθοδικά και συστηματικά για να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις που θα έρθουν. Οι καιροί απαιτούν ένα κίνημα επαναστατικό που ταυτόχρονα θα είναι το "βλαστοκύτταρο" της νέας Ελλάδος. Για εμάς σήμερα πρέπει να είναι μια μέρα απόφασης για Εθνική Αναγέννηση και όχι ήττας. Αφορμή για δουλειά και δράση σε συνεργασία με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κινήματα αυτής της οπτικής.

πηγή: antistasi.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου