Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ευρωπαϊκός «χριστιανικός πολιτισμός», έθνος και δημοκρατία.

Απόσπασμα από το βιβλίο του Νικολάϊ Οστρόφσκι (Николай Островский)«Στο Λευκό Κύκλο» (ο λευκός κύκλος είναι το σύμβολο του ζωοδόχου Ήλιου σε αντιπαραβολή με το μαύρο τετράγωνο) . Σημειώνουμε ότι ο συγγραφέας είναι από τους λύγους μη εβραίους μελετητές, δηλ. γκοήμ, ίσος ο μανδικός, ο οποίος έχει μάθει άπταιστα εβραϊκά (γεγονός για το οποίο ξυλοκοπήθηκε άγρια πολλές φορές από "άγνωστους"), την πιο σημαντική γλώσσα του σημερινού κόσμου, για να κατανοήσει καλύτερα τις ιστορικές εξελίξεις της ανθρωπότητας, καθώς όπως έχει χαρακτηριστικά γράψει «οι μελέτες των κοινωνιολόγων και των ιστορικών χωρίς της κατανόηση του ρόλου του εβραϊσμού στην ανθρωπότητα θα έχουν ως αποτέλεσμα μόνο το μαγείρεμα μιάς πλαστής σούπας».


Ο μεγάλος πολιτισμός δεν ακολουθεί τους ξένους θεούς. Αυτός που καταναλώνει τα αποκόμματα από ξένες ιδέες και αυταπάτες είναι ένας μεγάλος βλάκας και μεγάλος σκλάβος ο ποίος είναι καταδικασμένος προς εξαφάνιση. Ο λαός ο οποίος επιτρέπει μεσάζοντες ανάμεσα στον εαυτό του, δηλ. στην φυσική πραγματικότητα και στην αιτία της Δημιουργίας, και στον Θεό δεν διαθέτει καμιά ενέργεια για επιβίωση.

Ο Εβραίος μεσάζοντας είναι η ουσία της θρησκείας σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Κοιτάμε τη ζωή μέσα με εβραϊκά μάτια, ακούμε μόνο αυτά τα οποία δεν έρχονται σε αντίθεση με τον εβραϊκό ψυχισμό: αγαπάμε αυτά που αγαπούν αυτοί, μισούμε αυτά που αυτοί μισούν…..  Αυτό είναι ο «μεγάλος πολιτισμός» μας;

Για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό έθνος (με την πολιτική έννοα) πρέπει να έχει κανείς ισχυρή ιδεολογία (πολιτισμό και κοσμοθεωρία).

Το μεγαλύτερο δεν μπορεί να χωρέσει μέσα στο μικρότερο. Δηλ. δεν μπορεί ο ιουδαϊσμός να χωρέσει μέσα σε μη εβραϊκό κρατικό πολιτισμό: ο ιουδαϊσμός δημιουργήθηκε και επιμελήθηκε επί χιλιάδες χρόνια από ανθρώπους οι οποίοι κατά πολλές φορές είναι ανώτεροι διανοητικά από την ελίτ των κοινωνιών μας και απ’  αυτούς που έχουν το θράσος να μας κυβερνούν.

Αυτή οι ολιγαρχική ελίτ δεν είναι ικανή για την δημιουργία καμιάς βιώσιμης εθνικής ιδεολογίας ή πολιτισμού.  Να καταστρέψουν – ναι , μπορούν. Αλλά να δημιουργήσουν νέα – ποτέ. Τα μέγιστα κατορθώματα τα οποία μπορούν να καταφέρουν οι αρχηγοί των χριστιανικών κρατών μπορεί να μελετηθεί από τα παραδείγματα του σταλινισμού, των δημοκρατικών και φιλελεύθερων παρακμιακών παραδειγμάτων.

Να κατανοήσει το κατήφορο της «δημοκρατικής ιδεολογίας», το νόημα και το περιεχόμενο του οποίου καθορίζουν τα μέσα μαζικής αποβλακώσεως, ιδικά η τηλεόραση, μπορεί κανείς μόνο αν είναι μέρος του ολικού εκφυλισμού του χριστιανικού κόσμου. Οι πλειοψηφία των σημερινών «Ευρωπαίων» μπορούν με όλο το δικαίωμα να αναπροσδιοριστούν ως ζώα και τα παιδιά τους, αν στο μέλλων θα μπορέσουν τα αποκτήσουν, ως τέρατα. Σε κάθε περίπτωση τα παιδιά τους θα είναι – και σήμερα είναι πάρα πολλοί – είτε σεξουαλικές πόρνες, είτε πνευματικές είτε ναρκομανείς….

Και αυτό είναι «μεγάλος πολιτισμός»;

Ο λαός με μεγάλο πολιτισμό δεν μπορεί να έχει παρόμοιους κυβερνόντες. Οι άνθρωποι με μεγάλο πολιτισμό δεν πεθαίνουν και δεν εκφυλίζονται. Τα έθνη με μεγάλο πολιτισμό δεν θα πίστευαν ποτέ τους δημοκρατικούς δημαγωγούς και δεν θα επέτρεπαν σε μια συμμορία από απατεώνες να τους κλέψουν και να τους κοροϊδεύουν.

Η δημοκρατία είναι μια θρησκεία με τη βοήθεια της οποίας η κυβέρνηση πείθει το λαό ότι η βία εναντίων του γίνεται από αμοιβαία συμφωνία. Η συμμετοχή στις «δημοκρατικές εκλογές», στις «επιλογές από τα δύο του λιγότερου κακού» δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι υπάρχει επιλογή και δίνει νομιμότητα στην αυθαιρεσία της βίας των κρατούντων.

Κανένας λαός ποτέ στη ιστορία δεν ήταν και ποτέ δεν θα είναι πηγή εξουσίας.

Η Ευρωπαϊκή πολιτική και οικονομική ελίτ, η οποία μισεί το ίδιο το λαό του ποτέ δεν θα λάβει υπόψη όχι μόνο τα συμφέροντά του στις πολιτικές και οικονομικές επιλογές της, αλλά δεν θα φροντίσει ακόμα και για τη βιολογική επιβίωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου