Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012

Η κατοχή την οποία βιώνει στις μέρες μας ο Ελληνισμός είναι πολύ χειρότερης μορφής από την τουρκοκρατία.

Η κατοχή την οποία βιώνει στις μέρες μας ο Ελληνισμός είναι πολύ χειρότερης μορφής από την τουρκοκρατία.

Και αυτό γιατί σήμερα δεν έχει σύσσωμα ο Ελληνισμός αντιληφθεί την κατάσταση την οποία βιώνει. Στις μέρες μας οι εχθροί του ελληνισμού δεν φοράνε ξένες φορεσιές και μιλάνε την ίδια γλώσσα με μας.

Η οικονομική αφαίμαξη της Πατρίδας και του Λαού μας καθώς και η γενοκτονία της Φυλής μας μέσον ανεξέλεγκτης εισβολής τριτοκοσμικών ορδών υπανθρώπων πραγματοποιούνται με την βοήθεια και την παρότρυνση του σημερινού ελλαδικού κράτους, των ΜΜΕ και της κοινωνικής και οικνομικής ελίτ, τα οποία έχουν μετατραπεί σε όργανα στυγνής αντεθνικής προπαγάνδας και πνευματικής υποδούλωσης.

Δηλ. από τις αλυσίδες της εποχής της τουρκοκρατίας έχουμε λευθερωθεί, αλλά οι ξένοι έχουν εφεύρει και φόρεσαν στον λαό μας καινούριου τύπου αλυσίδες, οι οποίες φοριούνται στα μυαλά των ανθρώπων και γ’ αυτό γίνονται δύσκολα έως και καθόλου αντιληπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου