Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2012

Για να μην ξεχναμε...το Ελλαδικό κρατικό μόρφωμα καταδικασε 39 ανδρες των Ο.Υ.Κ... ομως δεν αχοληθηκε καν με τους σκοπιανους πρακτορες που εκαιγαν την χωρα.


Φωτιά στο ελλαδικό κράτος. Φωτιά στην αστυνομία του. Φωτιά στα δικαστήρια του. Φωτιά στα υπουργία του. Φωτιά σε όλες τις υπηρεσίες και τα όργανά του. Και σε όλους αυτούς που τα υπερασπίζοντι και υπηρετούν. Μόνο φωτιά.

Όποιος δεν συμφωνεί ή είναι ηλίθιος ή είναι συνειδητά ταγμένος στο ίδιο στρατόπεδο με τον καθυστεριμένο, με τους φυσικούς και πολιτικούς απογόνους του κουφού ''εθνάρχη'', με τον καραγκιόζη των καναλιών, με την νέα μαριονέτα των τραπεζών και με όλα τα υπόλοιπα τσιπράκια του αεθνικού δημοκρατικού συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου