Για σου, φίλε!

Για σου, φίλε!
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι και τα χειραγωγημένα από το Σύστημα ανθρωπόμορφα ζόμπι νομίζουν ότι τα κόμματα, οι οργανώσεις, τα κανάλια και οι εφημερίδες διαφέρουν ένα από το άλλο. Διαφέρουν μόνο στην ονομασία και όχι στην ουσία. Ξεγυμνώστε τους και θα δείτε ότι είναι σαν δίδυμα αδέλφια. Γεννήθηκαν από την ίδια μάνα – την ιουδαϊκή ιδεολογία, έχουν τον ίδιο πατέρα – το ιουδαϊκό χρήμα. Γ’ αυτό δεν είναι ανάγκη να καταναλώνουμε την γουρουνοτροφή που μας πασάρουν τα κόμματα και τα ΜουΜου«Ε».... ...Ξυπνάμε, σκουπίζουμε τα μάτια μας, σηκωνόμαστε από τα γόνατα, πετάμε τις αλυσίδες μας και ορθώνουμε το ανάστημα. ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ Η ΝΑ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ;

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Η αναγνώριση του νεκρού Αυξεντίου από τον πατέρα του.

«Βγαλμένη από τα βάθη της ελληνικής ιστορίας» η περήφανη συμπεριφορά του πατέρα. Να μην τον δουν οι κατακτητές να κλαίει... Να πνίξει τον πόνο του πατέρα για να καμαρώσει τον αποτεφρωμένο ήρωα... Τότε που οι απλές οικογένειες, βαθιά θρησκευόμενες και πατριωτικές, γεννούσαν ακόμα το θαύμα στην Κύπρο μας... Μια τέτοια γέννησε και τον ήρωα της ΕΟΚΑ Γρηγόρη Αυξεντίου.

Για το μεγαλείο της ψυχής του ήρωα, αξίζει να αναφέρουμε την πολύωρη μάχη με τους πάνοπλους Άγγλους στρατιώτες που περικύκλωσαν το κρησφύγετό του και την ενσυνείδητη θυσία του. «Αρκετή υπηρεσία πρόσφερα διδάσκοντάς τους πως να κρατούν το όπλο και να πολεμούν» είχε πει κάποτε, «πρέπει όμως να τελειώσω διδάσκοντάς τους και πως να πεθαίνουν». Κι έτσι με το δικό του «Μολών Λαβέ» πέρασε στην ιστορία ο υπαρχηγός της ΕΟΚΑ, τιμώντας το έθνος και την οικογένειά του.




2 σχόλια:

  1. Τι σχέση έχει ο Αυξεντίου με την "αποιουδαιοχριστιανοποίηση" που διατυμπανίζετε; Οι ήρωες της ΕΟΚΑ από τον Αυξεντίου μέχρι τον Ευαγόρα (σε λίγες μέρες τιμάμε τη σεπτή του μνήμη) το Μάτση και τόσους άλλους ήταν χριστιανοί, με βαθιά πίστη και μυστηριακή ζωή. Η ίδια η ΕΟΚΑ είχε ως σκληρό ιδεολογικό πυρήνα τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε απόλυτο δίκαιο. Ούτε ο Αυξεντίου και ούτε ο Ευαγόρας δεν έχουν καμιά σχέση με την «αποιουδαιοχριστιανοποίηση». Όπως ο Λεωνίδας και ο Θεμιστοκλής δεν έχουν καμιά σχέση με τον «ελληνορθόδοξο πολιτισμό».
    Πιστεύουμε ότι η αβρααμικές παγκόσμιες θρησκείες, όπως και οι σημερινές επικρατούσες πολιτικές ιδεολογίες, είναι γέννημα-θρέμμα του νοσηρού εβραϊκού μυαλού για την ολοκληρωτική υποδούλωση της ανθρωπότητας και μιγαδοποίηση των λαών, πράγμα το οποίο ζούμε σήμερα.
    Ο χριστιανισμός κηρύσσει την ατομικότητα (όλα τα γεννήματα του ιουδαϊσμού, χριστιανισμός, μωαμεθανισμός, κομμουνισμός, φιλελευθερισμός, δεν μπορούν να είναι παρά ατομικιστικά) της «σωτηρίας» υπεράνω όλων. Εμείς υπεράνω όλων θεωρούμε την διαιώνιση της φυλής και του εθνικού συνόλου. Οι λαμπρές εξαιρέσεις χριστιανών, όπως αγωνιστών που αναφέρατε, αποδεικνύουν μόνο ένα πράγμα: οι εθνοφυλετικές καταβολές μερικών ανθρώπων είναι τόσο δυνατές που καμιά διεθνιστική κοσμοθεώρηση δεν είναι δυνατόν να τις εξαλείψει .
    Δείτε την αδιαφορία των 90% χριστιανών Ελλήνων για την φυλή τους. Ο κομμουνισμός και ο αντιρατσισμός μπορεί να καρποφορήσει μόνο σε μια χριστιανική κοινωνία. Το Νο1 διαμορφωτής του ψυχισμού των ανθρώπων δεν είναι τίποτε άλλο από την θρησκεία του...….

    ΑπάντησηΔιαγραφή